Greasy Pork Jerky Finskt kött!

Tillfälligt slut

Denna högkvalitativa pork jerky är en fantastisk njutning för riktiga matälskare, den passar utmärkt både i matlagning och som ett mellanmål.

  • Proteinrikt tilltugg för träningen eller friluftslivet.
  • Perfekt som nyttigt helg snacks.
  • Överlevnad.
  • Gluten- och tillsatsfri produkt!
  • Fungerar även till matlagning.
  • Gjort på färskt finskt fläsk! 

Välj en variant:

Pris från 5,99 €


PRODUKTBESKRIVNING

Läs noga på förpackningen då innehållet kan skilja sig beroende på vilken smak du valt!


Denna högkvalitativa pork jerky är en fantastisk njutning för riktiga matälskare, den passar utmärkt både i matlagning och som ett mellanmål. Saftig och fet fläsk är utmärkt för alla tillfällen, men du bör verkligen inte räkna kalorierna medan du småäter vårt fläsk eftersom det finns mycket. Tack vare sin fet het är den fantastisk att laga mat med för att ge mer smak till en enkel måltid. Först torkas vår fläskhals i 20 timmar och efter det går den direkt till en bokrök i ytterligare 24 timmar. Hur bra är det?! Porky passar bra till öl så släng dig i soffan, öppna den här påsen med pork jerky, öppna en kall brygd och förbered dig på att njuta av natten. Denna porky neck jerky är en ganska utmärkt produkt, så länge du inte är rädd för några feta bitar är valet ditt att bestämma själv.

Glutenfri och utan tillsatser

Allt vårt torkade kött är ok att förvaras i rumstemperatur i tolv månader från packningsdatum. Alla våra produkter är dessutom fria från gluten och tillsatser. 


Innehåll


Ingredienser Fläskfilé, glutenfri sojasås (vatten, sojaproteinhydrolysat, salt), röd chili, sockersirap, honung-äppelvinäger, vitlök. Starkt salt. Glutenfri. Näringsinnehåll / 100g Energi: 332 kcal. Fett: 13,1 g, varav mättad: 4,9 g, kolhydrater: 4,02 g, varav sockerarter: 4,02 g, protein: 53,4 g, salt 8,37 g. Köttets ursprungsland: Finland