WHEY & OATS

Tillfälligt slut

Whey & Oats är en energität viktökningsprodukt i linje med föregångaren Gainer+, designad för dig som vill optimera muskelutveckling och återhämtning. Kolhydratkällan är havre, rik på beta-glukaner. Proteinkällan är fullvärdigt instantiserat vassleprotein.

Vi är glada att presentera en helt ny viktökningsprodukt gjord på hög råvarukvalitet och produktion. Mer specifikt är kolhydratkällan havre, en ingrediens som är framtagen i enlighet med Skal certifieringsorgan. Läs vidare om Skal-certifierings organ på deras hemsida.

Nyheten med Whey & Oats är att kolhydraten maltodextrin har ersatts med havre, en källa till kostfibertypen Beta-glukaner. Beta-glukaner är lösliga i vatten och gelbildande i tarmen vilket kan bidra till en förlängd mättnadskänsla efter måltid. Genom att bilda gel påverkar Beta-glukaner även absorptionen av kolhydrater och kolesterol.

Beta-glukaner hjälper till att sänka LDL-kolesterolet (det dåliga kolesterolet) och skapa en balans mellan LDL och HDL-kolesterolet (det goda kolesterolet). Beta-glukanerna bidrar därför till att bibehålla normala nivåer av totala blodkolesterol i kroppen (högt blodkolesterol av LDL är en riskfaktor vid utveckling av hjärt- och kärlsjukdomar). Vid intag av minst 1 g Beta-glukaner per dag kan dessa positiva effekter uppnås. Whey & Oats innehåller 2,4 g Beta-glukaner per portion och hamnar därför inom nämnda portionsmarginaler. Beta-glukaner kan även bidra till att minska blodsockerhöjningen efter måltid men för det krävs ett intag av 4 g Beta-glukaner från havre som en del av måltid, vilket för Whey & Oats skulle innebära en dryg portionsstorlek.

Utöver ovan nämnda effekter är kostfiber även ett nödvändigt substrat för magens bakterieflora. Ju mer substrat de goda bakterierna får, desto mer gynnas deras tillväxt. Denna tillväxt påverkar såväl lokal som perifer metabolism.

Instantiserat vassleproteinisolatet är behandlat med en speciell metod som det gör det extremt lättupplöst i den vätska du väljer att blanda i. Det innebär mindre risk för klumpbildning vid beredning. Avnjut snabbt och enkelt! Framförallt ger det fullvärdiga vassleproteinet dig extra tillskott av viktiga aminosyror som hjälper till att stimulera muskelutveckling och motverka muskelnedbrytning.

Whey & Oats lämpar sig väldigt bra som en återhämtningsprodukt efter träning, men passar även bra för dig som vill fylla på ditt energilager innan och mellan träning.


Välj en variant:

49,90 €

Produktdetaljer


VIKT
2000 g

SMAKER
Kokosboll

DOSERING
Blanda 4 skopor (95 g) pulver med ca 7 dl vatten eller mjölk. Mängden vätska kan justeras efter önskad konsistens och smak. Drick efter träning eller som mellanmål vid behov.

FÖRVARING
Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och väl förslutet.

INGREDIENSER
Havre, instantiserat vassleprotein-koncentrat [mjölk], vaniljarom, förtjockningsmedel (xantangummi), sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), emulgeringsmedel (sojalecitin).Kan innehålla spår av råg, korn, majs, vete, spelt och lupin.

NÄRINGSINNEHÅLL PER 100 G
Energi: 1603 kJ/ 380 KcalProtein: 37 gKolhydrater: 35 g -varav sockerarter: 6,8 gFett: 6,5 g -varav mättat: 1,7 gFibrer: 3,0 g

ÖVRIGT
Allergener: Mjölk, soja (kan innehålla spår av råg, korn, majs, vete, spelt och lupin)Innehåller sötningsmedel.Lämplig för vegetarianer.