Vill du gå ner i vikt? Läs det här!

01.06.2019

Vill du gå ner i vikt?


Många drömmer om den perfekta kroppen och känner att man behöver gå ner i vikt, eller åtminstone bli av med dom där extra kilona. Men hur? Orka? Har jag tid?

Att gå ner i vikt kan låta lätt i teorin men är desto svårare i praktiken. Ett bra sätt är att gå ner lite i taget, anpassa sig efter det, för att sedan ta nästa steg. Många gånger vill människor gå ner i vikt alldeles för fort, dieterna är många gånger helt maxade för att nå resultat så fort som möjligt. Men frågan är, hur mår man? Och hur länge orkar man hålla på? Vill du gå ner i vikt så välj ett sätt som passar dig, jämför dig inte för mycket med andra. Alla har vi olika förutsättningar och bakgrund. Däremot finns det några gemensamma aspekter i detta och en av dom är beetendeförändring! Att bryta gamla dåliga vanor och se resultat av din förändring. Det ökar motivationen och får dig att träna in en ny livsstil och nya matvanor.


Fettförbränning


Det finns många olika parametrar som påverkar fettförbränningen men i huvudsak är det enkel matematik, det handlar om att förbruka mer än vad man tar in. Kroppen bränner tre bränslen och fett är det vi har mest reserver av.
Maximal fettförbränning får du om du sköter träningen, kosten och vilan rätt.
Hur mycket eller hur snabbt det går är individuellt men med rätt kosttillskott får du hjälp att komma igång till det där jobbiga träningspasset, att öka prestationen så du bränner mer, få högre kroppsvärme och svettas mer, aptithämmande (minska hungern), sötsugshämmande (minska sötsuget), kolhydratsblockerare (minska upptaget av kolhydrater)

Det kommer att göra skillnad för ditt deffande!


"Wake Up, Kick Ass, Repeat!"

.