ÅLANDS KOSTTILLSKOTT MED FOKUS PÅ HÄLSA OCH TRÄNING PÅ ÅLAND 

Med en livstids erfarenhet av träning på elitnivå blandat med stort engagemang vill vi bygga upp en butik för Kosttillskott och Hälsokost på Åland.  Därför har vi noga valt produkter med kvalitet från Sverige.

Om du handlar hos oss:

* Stödjer du det Åländska föreningslivet.

* Kommer du kunna ta din träning till nästa nivå.

* Slipper du intullningar, dubbelmoms, dyr frakt, väntetid.


Handla lokalt - Kvalitetsprodukter - Snabba leveranser - Service !


 

INTRAVOLUTION

"INTRA-WORKOUT" formula Fairing IntraVolution är ett kosttillskott avsett att användas under dina träningspass!

39,90 €

Vitamin B6

Vitamin B6 kallas också Pyridoxin och är en vitamin som är viktig för kroppens omsättning av energi och protein. Den har också en viktig roll i vårt nervsystem och immunförsvar.

9,90 €

Vitamin B5

Vitamin B5 eller pantotensyra som det också heter är ett kosttillskott som används för hud, hår och naglar.

25,50 €

Vitamin B12

Vitamin B12 är det B-vitamin som är vanligast att människor har brist på. Utmaningen är att vitamin B12 enbart finns i animaliska livsmedel, vilket gör att du som äter helt veganskt måste tillföra B12 i form av berikade produkter eller kosttillskott.

8,90 €

Curcumin+

Fairing Green Line Curcumin+ innehåller gurkmeja, kurkuminextrakt, ingefära, piperin och ger dig dessutom D-vitamin.

19,90 €

CLEAR VEGAN PROTEIN

Clear Vegan Protein är en klar dryck med en fantastiskt god smak som innehåller 18 vegansäkra aminosyror (82% protein) - ett utmärkt komplement till en proteinfattig kost!

39,90 €

NATURAL COLLAGEN

Natural Collagen   Ett komplement till kroppens egen kollagenproduktion. Kollagen är essentiellt för uppbyggnad av hår, hud, naglar, ben och brosk. 100% hydrolyserat kollagen Bidrar till uppbyggnad av brosk & bindväv Stärker hår, hud & naglar

19,90 €

NITRAT

Nitrat är ett av de näringsämnen som under de senaste årens forskning visat sig ha den starkaste prestationshöjande effekten för konditions- och uthållighetsidrott.

22,90 €

CREAMY RICE

Ett perfekt alternativ till frukost, mellanmål eller energi till träningspasset Creamy Rice är en lättlagad, glutenfri & välsmakande risgröt! En portion på 50g innehåller 40g kolhydrater varav enbart 1,15g sockerarter och 1,35g fett. Creamy Rice innehåller inga animaliska ingredienser och lämpar sig för veganer. · Lättlagad & välsmakande · Endast 1,35 g fett · Vegansäker

22,90 €

HIGH PROTEIN RICE PUDDING

En "Risifrutti" utan socker! High Protein Rice Pudding är en proteinberikad rispudding med en krämig konsistens & smak av vanilj. Avnjut till frukost eller som mellanmål under dagen! 25g protein per servering Krämig konsistens Låglaktos

28,90 €

TOPFUEL RECOVERY

Omedelbart efter träning, eller som ett komplett mellanmål.  Återhämtningsdryck i toppklass! Kolhydrater och proteiner i en välbalanserad mix. Vitaminer, mineraler och matsmältningsenzymer.

39,90 €

FUEL

Fairing Fuel är en energirik sportdryck rik på BCAA. Fuel innehåller en effektiv blandning av aminosyror, kolhydrater samt 4 viktiga mineraler och är framtagen i syfte att förse dig med snabb energi och förbättra din prestation och återhämtning vid hård fysisk ansträngning oavsett om det gäller ett tufft träningspass eller en viktig tävling. Fuel är fri från gluten. Ökad prestationsförmåga Ökad återhämtning BCAA Snabba kolhydrater

28,90 €

ENERGY

Fairing Energy är en kolhydratdryck som består av komplexa glukospolymerer och är framtagen i syfte att påskynda återhämtningen efter hård och intensiv träning eller tävling. Snabb energi Komplexa glukospolymerer Glutenfri Naturliga råvaror

22,90 €

FREE FLOW

Fairing Free Flow formula innehåller beprövade ämnen såsom kreatin, beta-alanin, rödbetsjuice samt magnesium som verkar synergiskt mot bildandet av mjölksyra samt bidrar till musklernas normala funktion. Mjölksyrahämmande Prestationshöjande Ökad uthållighet

34,90 €

Gourmé Bar

Fairings GourméBar med smak av kokos och kola - nästan oemotståndlig, om du frågar oss! Fairings Gourmé Bar innehåller hela 30% protein samt är rik på kostfiber i form av inulin. Gourmé Bar har dessutom två härliga lager av smält choklad på utsidan. Inuti baren finner du kokos och kolasmaken. Så gott! Vi hoppas att Gourmé Bar fantastiska smakkombination av kokos och kola kommer ge även dig en lika "god" glädje under träning eller som ett extra lyxigt mellanmål i vardagen.  

2,50 €

BEETSPEED

Rödbetspulver (naturligt rikt på nitrat) samt extra tillsatt nitrat i kapselform. Enkel att tillföra. Nitrat påverkar syreupptagningsförmåga vilket är bra vid uthållighetsidrotter samt påverkar blodtrycket.

28,90 €

MUCOSA

Bidrar till normal matsmältning och mag tarmfunktion. Matsmältningsenzym och örter - för att få magen på humör! En storsäljare under 20 års tid.

34,90 €

Colon Detox - Diet program - 3 dagars

Det är känt i århundraden, och läkare säger "god hälsa börjar i tjocktarmen". Föroreningar i tarmsystemet orsakar absorption av otillräcklig, felaktig eller förorenat material, vilket resulterar i olika konsekvenser. Många människor försöker se till att deras tarmsystem fungerar bättre. Det är inte förvånande, termen "avgiftning" är mycket populärt nuförtiden. Colon Detox är unik i världen. Detta är på grund av den viktigaste ingrediensen: den jästa fibrern från Palmoljeträd. Jäsning av dessa fibrer är en mycket svår process, men nödvändig för en framgångsrik produkt.

164,50 €

TRANBÄR

Hög halt av antioxidanter samt vitamin C .   I kapselform som kan delas om man hellre vill strö det över maten. Fantastisk källa till naturliga antidoxianter.

20,90 €