ÅLANDS KOSTTILLSKOTT MED FOKUS PÅ HÄLSA OCH TRÄNING PÅ ÅLAND 

Med en livstids erfarenhet av träning på elitnivå blandat med stort engagemang vill vi bygga upp en butik för Kosttillskott och Hälsokost på Åland.  Därför har vi noga valt produkter med kvalitet från Sverige.

Om du handlar hos oss:

* Stödjer du det Åländska föreningslivet.

* Kommer du kunna ta din träning till nästa nivå.

* Slipper du intullningar, dubbelmoms, dyr frakt, väntetid.


Handla lokalt - Kvalitetsprodukter - Snabba leveranser - Service !


 

TRANBÄR

Hög halt av antioxidanter samt vitamin C .   I kapselform som kan delas om man hellre vill strö det över maten. Fantastisk källa till naturliga antidoxianter. VAD ÄR TRANBÄR Tranbär är ett av de bär som traditionellt kallats superbär. Det innehåller en hög halt av antioxidanter samt vitamin C. Faktum är att det är ett av de bär som innehåller mest naturliga antioxidanter. Bäret har en starkt röd färg och bären är runda och växer i ris över öppna myrar och mossar i Sverige. Bäret har en frisk och syrlig smak som påminner lite om lingonet, och används både till att torkas, saftas och syltas. Kapslarna innehåller extrakt som är utvunnet ur tranbär. För ett kg extrakt har vi använt 36 kg färska bär. Varje kapsel innehåller 16.2 g tranbär. Kapslarna tillverkas i Sverige. DAGLIG DOS 3 Kap 6 Kap Tranbär 1350 mg 2700 mg INGREDIENSER: Tranbärsextrakt 36:1(Accinium Macrocarpon), fyllnadsmedel(magnesiumsalter av fettsyror), kapsel(gelatin från nöt) REKOMMENDERAD DAGLIG DOS: 1-2 kapslar 3 gånger dagligen vid behov. FÖRPACKNING: 90 kapslar. KOSTTILLSKOTT: Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas.

17,90 €

C VITAMIN 1000 MG

Hög dos C-Vitamin Innehåller C-Vitamin och nypon Immunsystemets normala funktion och hälsosamma och rörliga leder BESKRIVNING VARFÖR ÄR C-VITAMIN BRA C-vitamin behövs för att kollagen skall bildas, kollagen är det som bygger upp vår stödjevävnad. Kollagenbildningen har betydelse för en rad funktioner i kroppen, blodkärl, benstomme och hudens normala funktion. Vitaminen har även en viktig funktion för upptaget av järn. Kroppen har svårt att tillgodogöra sig järn ur maten men tillsammans med C-vitamin kan upptaget förbättras. Har du brist på järn kan det med andra ord vara bra att kombinera ett järntillskott med c vitamin. C-vitamin är mest känd för sin viktiga uppgift att bidra till immunsystemets normala funktion. Med ett väl fungerande immunförsvar blir du mer motståndskraftigt mot sjukdomar som exempelvis förkylning.  Varje dag påverkas kroppen av oxidativ stress genom yttre faktorer och vårt egna försvar bryts ned med tiden. I perioder när vi utsätts mycket för stress ökar även den negativa påverkan utifrån och då kan det vara bra att öka intaget av antioxidanter. C-vitamin är även en kraftfull antioxidant, vilka motverkar de fria radikaler som bryter ned kroppen. Vitamin C minskar även trötthet och utmattning. NYPONPULVER Tabletterna innehåller även nyponpulver. Nyponpulver innehåller rikligt med C-vitamin. Nypon bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder. Nypon är mycket rik på vitamin C. 100 gram nypon innehåller 270 mg vitamin C i jämförelse med 100 gram apelsin som innehåller 53 mg. Daglig Dos %DRI* C-vitamin 1000 mg 1250 Nyponpulver 100 mg ** *Dagligt Referensintag **DRI Ej fastställt REKOMMENDERAD DAGLIG DOS: 1 tablett per dag i samband med måltid FÖRPACKNING: 90 tabletter med gradvis utsöndring INGREDIENSER: Askorbinsyra, Fyllnadsmedel (Mikrostallinsk cellulosa, Stearinsyra), Nyponpulver, Ytbehandlingsmedel (Magnesiumsalter av fettsyra, Talk). KOSTTILLSKOTT: Förvaras torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas.

15,90 €

MEGA FORCE – SVENSKT VITAMIN & MINERALPULVER

Ger ett kraftigt tillskott av vitaminer & mineraler. Svenskt vitamin & mineralpulver. Doseras utifrån kroppsvikt, träningsmängd och stresspåverkan. BESKRIVNING VAD ÄR MEGAFORCE Megaforce är ett svenskt vitamin och mineralpulver. Pulverformen gör det enkelt att anpassa mängden efter behov. Dosen ökas vid hård träning och stress. Det innehåller flertalet vitaminer och mineraler bla Vitamin C-som bidrar till immunsystemets normala funktion. Vitamin C, B6 och B12 bidrar till att minska trötthet och utmattning. Megaforce är basen när det gäller tillskott och det som är viktigast att ta varje dag. HUR ANVÄNDER JAG MEGAFORCE Vi rekommenderar att du blandar din dos i ett glas vatten och dricker direkt på morgonen eller till frukost. Missar du att ta det på morgonen fungerar det att ta det senare under dagen. Daglig Dos %DRI* A Vitamin 1000 μg 125 D Vitamin 3.3 μg 33 E Vitamin 66.7 mg 556 C Vitamin 333 mg 416 B.1 Tiamin 16.7 mg 1518 B.2 Riboflavin 16.7 mg 1193 B.3 Niacin 16.7 mg 104 B.5 Pantoten 16.7 mg 278 B.6 Pyridoxin 16.7 mg 1193 B.12 Kobalamin 16.7 μg 668 Nyponpulver 16.7 mg ** Folsyra 66.7 μg 33 Biotin 33.3 μg 22 Kalcium 167 mg 21 Magnesium 66.7 mg 18 Zink 3.3 mg 33 Mangan 1.7 mg 85 Järn 3.3 mg 24 Fosfor 83.3 mg 10 Selen 3.3 μg 18 Krom 33.3 μg 83 *Dagligt Referensintag **DRI Ej fastställt REKOMMENDERAD DAGLIG DOS: 1 skopa (5 ml) per dag i samband med måltid. Tränande och/eller personer med hög kroppsvikt tag 2-3 skopor FÖRPACKNING: 786 g. SMAK: Citrus/Lemon INGREDIENSER: Sackaros, Di-Kalciumfosfat, L-askorbinsyra, Magnesiumcitrat, Smakämne: Citronarom, DL-alfa-tokoferylacetat, Thiamin HCL, Pyridoxin HCL, Kalciumpantotenat, Riboflavin-5-natriumfosfat, Nikotinsyra, Kromklorid, Järnsulfat, Zinksulfat, Nyponpulver, A-vitamin acetat, Mangansulfat, Cyanocobalamin, Selenmetionin, Koleacalciferol, Folsyra, D-Biotin. KOSTTILLSKOTT: Förvaras torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för barn. Öppnad förpackning bör förbrukas inom 6 månader. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas.

44,90 €

COMPLETE VITAMIN & MINERAL

Complete Vitamin & Mineral är ett vitamin- och mineraltillskott med en unik sammansättning av vitaminer, mineraler och flera andra verksamma ämnen. Dagens aktiva och stressade människor har ibland svårt att äta en tillräckligt varierad kost för att tillgodose kroppens behov av vitaminer och mineraler. Även en liten brist på en vitamin eller mineral kan kraftigt sänka vår prestationsförmåga och försämra vår allmänhälsa. Värt att tänka på är att stress och dieter kan öka behovet av vitaminer och mineraler. Complete Vitamin & Mineral är speciellt framtagen för dig som kräver det lilla "extra" av ett multivitamintillskott. Dels innehåller Complete viktiga vitaminer och mineraler men även bioflavonoider från citron som förbättrar upptaget av C-vitamin samt kolin och PABA. Perfekt för dig som har svårt att få i dig tillräckligt med vitaminer och mineraler via kosten eller har ett ökat behov på grund av stress, sjukdom, diet eller hård träning.

19,90 €

ZMA

ZMA är ett vitamin-/mineraltillskott innehållande magnesium, zink och vitamin B6 i lättupptaglig form. Dessa näringsämnen lämpar sig särskilt för tränande individer då de i kombination bidrar till att minska trötthet och utmattning samt till normal proteinsyntes, omsättning av makronäringsämnen och till immunsystemets normala funktion.

11,50 €

ZINK

Fair ing Zink är ett mineraltillskott innehållande 30 mg aktivt zink per kapsel i lättupptaglig form. Zink bidrar till normal omsättning av fettsyror och kolhydrater samt till normal proteinsyntes och kognitiv funktion. Zink bidrar även till att skydda cellerna mot oxidativ stress och till immunsystemets normala funktion.

11,50 €

WHEY & OATS

Whey & Oats är en energität viktökningsprodukt i linje med föregångaren Gainer+, designad för dig som vill optimera muskelutveckling och återhämtning. Kolhydratkällan är havre, rik på beta-glukaner. Proteinkällan är fullvärdigt instantiserat vassleprotein. Vi är glada att presentera en helt ny viktökningsprodukt gjord på hög råvarukvalitet och produktion. Mer specifikt är kolhydratkällan havre, en ingrediens som är framtagen i enlighet med Skal certifieringsorgan. Läs vidare om Skal-certifierings organ på deras hemsida. Nyheten med Whey & Oats är att kolhydraten maltodextrin har ersatts med havre, en källa till kostfibertypen Beta-glukaner . Beta-glukaner är lösliga i vatten och gelbildande i tarmen vilket kan bidra till en förlängd mättnadskänsla efter måltid. Genom att bilda gel påverkar Beta-glukaner även absorptionen av kolhydrater och kolesterol. Beta-glukaner hjälper till att sänka LDL-kolesterolet (det dåliga kolesterolet) och skapa en balans mellan LDL och HDL-kolesterolet (det goda kolesterolet). Beta-glukanerna bidrar därför till att bibehålla normala nivåer av totala blodkolesterol i kroppen (högt blodkolesterol av LDL är en riskfaktor vid utveckling av hjärt- och kärlsjukdomar). Vid intag av minst 1 g Beta-glukaner per dag kan dessa positiva effekter uppnås. Whey & Oats innehåller 2,4 g Beta-glukaner per portion och hamnar därför inom nämnda portionsmarginaler. Beta-glukaner kan även bidra till att minska blodsockerhöjningen efter måltid men för det krävs ett intag av 4 g Beta-glukaner från havre som en del av måltid, vilket för Whey & Oats skulle innebära en dryg portionsstorlek. Utöver ovan nämnda effekter är kostfiber även ett nödvändigt substrat för magens bakterieflora. Ju mer substrat de goda bakterierna får, desto mer gynnas deras tillväxt. Denna tillväxt påverkar såväl lokal som perifer metabolism. Instantiserat vassleproteinisolatet är behandlat med en speciell metod som det gör det extremt lättupplöst i den vätska du väljer att blanda i. Det innebär mindre risk för klumpbildning vid beredning. Avnjut snabbt och enkelt! Framförallt ger det fullvärdiga vassleproteinet dig extra tillskott av viktiga aminosyror som hjälper till att stimulera muskelutveckling och motverka muskelnedbrytning. Whey & Oats lämpar sig väldigt bra som en återhämtningsprodukt efter träning, men passar även bra för dig som vill fylla på ditt energilager innan och mellan träning.

43,50 €

VITAMIN D

Fairings Vitamin D är ett högkoncentrerat vitamintillskott med 50 µg aktivt vitamin D3 per kapsel. D-vitamin bidrar till normal funktion hos immunsystemet och musklerna samt till att upprätthålla normal benstomme och kalciumnivå i blodet.

8,90 €

GABA te

GABA balanserar överproduktion av N-metyl D-aspartat (NMDA), minskar produktion av neurotoxiner och kan därmed lindra muskelsmärta och sömnbesvär. Enligt forskning har GABA inga toxiska effekter och har visat sig lindra oro, ångest och stressymtom. GABA bidrar till en bättre sömn vilket hjälper oss att prestera maximalt både fysiskt och psykiskt. När vi sover aktiveras kroppens immunsystem och viktiga hormoner bildas. Att sova tillräckligt kan minska risken för sjukdomar som förhöjda blodfetter, hjärt-kärlsjukdom, diabetes typ 2, depression och utmattningssyndrom. Teanin ökar bildningen av GABA och verkar även mycket positivt för immunförsvaret. Klinisk forskning visar att teanin skapar välmående, lugn och avslappning då det ökar våra våra nivåer av dopamin och serotonin. Kamomill och Ashwaganda bidrar till en lugnande effekt samtidigt som dem påverkar stresshormonet kortisol. Magnesium hjälper likt GABA till att reglera nervfunktion samt förhöja effekten hos B3 (niacinamid). Magnesium används med fördel som en synergist till GABA för att uppnå bästa effekt.

19,90 €

Omega 3

NETTOVIKT 120 kapslar eller 450 kapslar. DOSERING 3 kapslar 1-3 gånger per dag i samband med måltid. Omega-3 är ett tillskott som skall användas regelbundet för bästa effekt. INGREDIENSER Fiskolja 1000 mg, kapselhölje (bovint gelatin), fuktighetsbevarande medel (glycerol), vatten, antioxidationsmedel (alfa-tokoferol). NÄRINGSINNEHÅLL per kapsel Omega-3-fettsyror: 350 mg- varav EPA: 180 mg- varav DHA: 120 mg. ÖVRIGT Allergener: Fisk. FÖRVARING Torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn. KOSTTILLSKOTT Rekommenderad dagsdos ska ej överskridas. Bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Använd ej om du är allergisk mot någon av de ingående ingredienserna. Förvaras utom räckhåll för barn. Innehåller koffein. Rekommenderas ej för barn och gravida. Omega-3 gör blodet mer lättflytande och kan försämra blodets levringsförmåga. Därför bör man alltid berätta för sjukvården inför en planerad operation att man äter fiskolja. Man bör avbryta användning av fiskolja två veckor innan operationen. Äter du blodförtunnande medel bör du rådfråga din läkare innan du konsumerar omega-3 som tillskott.

Pris från 12,00 €

PROTEIN GRÖT

Proteinrik Mannagrynsmix Fairings proteinrika mannagrynsgröt ger dig snabbt och enkelt en nyttig, god och stärkande måltid för alla tillfällen! Fairings Proteingröt är ett unikt fitnessmål med extra hög proteinhalt och i utsökt smak av vanilj och kanel, dessutom har gröten ett lågt fettinnehåll och innehåller inget tillsatt socker. De proteinrika mannagrynen i kombination med högvärdigt kasein skapar ett välbalanserat upptag och en långvarig mättnadskänsla. Proteingröten passar utmärkt närhelst en god och närande måltid önskas. Perfekt för den hälsosamma livsnjutaren! Högt proteininnehåll Inget tillsatt socker Lågt innehåll av fett Underbar smak av vanilj och kanell Enkel att tillaga; blandas med vatten och värms

23,90 €

MAGNESIUM

Fairing Magnesium är ett mineraltillskott innehållande 200 mg aktivt magnesium per kapsel i lättupptaglig form. Magnesium bidrar till elektrolytbalansen, normal proteinsyntes, energiomsättning och muskelfunktion samt till att minska trötthet och utmattning.

8,90 €

TRIB 70

X-Strong 70% Naturligt förstärkt testosteronproduktion med ren Tribulus Terrestris Tribulus Terrestris är en gammal naturmedicin som använts i bland annat Kina och Indien för behandling av olika åkommor och för ökad sexualdrift. Tribulus Terrestris kan öka mängden cirkulerande hormoner (bland annat testosteron) i kroppen. Det ger en positiv effekt på sexlust, erektion och hormonbalans, främst hos män som har nedsatt egen testosteronproduktion beroende på ålder, genetiska faktorer eller missbruk av dopingpreparat. Tillskottet i sig innehåller inte hormoner (som dopingpreparat) eller ämnen som i kroppen byggs om till hormoner (så kallade prohormoner), utan istället påverkar kroppens egen och naturliga hormonproduktion. Det sker genom inverkan på det så kallade luteiniserande hormonet som i sin tur påverkar testosteronmängden i kroppen. Tribulus Terrestris används som ett tillskott för ökat välbefinnande, men till följd av den ökade produktionen av testosteron kan Trib-70 också förbättra träningsresultaten. Trib-70 används för: Välmående Förbättrad hormonell balans Ökad sexuell förmåga Prestationshöjning

39,90 €

KALIUM

Eftersom kroppen utsöndrar kalium vid svettning är det viktigt särskilt vid träning att försäkra sig om att kaliumbalansen är god. Bristande kosthållning kan leda till kaliumunderskott som orsakar bland annat muskelsvaghet och kramper. Kalium är viktigt vid reglering av cellernas membranpotential och bidrar därmed till en normal nervsystem- och muskelfunktion. Kalium bidrar även till att upprätthålla ett normalt blodtryck. Vid tävlingar i bodybuilding och fitness är kaliumtillskott ett vanligt hjälpmedel för att åstadkomma den torra look som ger väldefinierade muskler. Fairings Kalium är ett mineraltillskott innehållande 270 mg aktivt kalium per kapsel. Kaliumet är kelaterat till citrat, vilket gör att det enkelt absorberas av kroppen och ger maximal effekt.

9,90 €

JOINT FUSION

Joint Fusion skyddar dina leder och ditt skelett från slitage vid hård fysisk träning. MSM (metylsulfonylmetan) är en naturligt förekommande svavelförening. Svavel är ett livsviktigt ämne som ingår i bland annat leder, bindväv och brosk. Upprätthållande av svavelnivån har stor betydelse för vårt allmäntillstånd. MSM har i studier visat sig ha positiv inverkan på kollagenbildning, muskler och humör. Cissus Quadrangularis är en medicinalväxt som i antika Ayurvedaskrifter beskrivits ha förmåga att hela benfrakturer och skadade leder. Cissus har i studier visat sig öka produktionen av proteinet osteopontin som har en viktig roll i bildande och upprätthållande av benvävnad och kan minska den ledvärk och inflammation som hårt fysiskt arbete kan orsaka. Cissus har snabbt blivit ett populärt tillskott i USA på grund av de tillväxtstimulerande och cellskyddande funktioner det uppvisat i studier. Nyponpulver (Rosa Canina): Nypon är mest känt för sitt rika C-vitamininnehåll, men innehåller även de fettlösliga vitaminerna E och A, flavonoider, triterpener och nyttiga fettsyror. I studier har särskilt smärta i rygg och knän visat sig minska vid behandling med Rosa Canina genom förmågan att motverka ledgångsinflammation.

34,90 €

SUPER DAILY REDS

Fairings Daily Reds är ett kalorisnålt kosttillskott i serien Green Line som innehåller en noga utvald blandning av nyttiga bär, frukter och rotfrukter. Liksom Daily Greens har samtliga råvaror torkats och pulveriserats i skonsam process för att bevara råvarornas näringsämnen i största möjliga mån. Skillnaden från Daily green är den helt nya uppsättningen av råvaror bestående av bland annat svenska bär som hallon och blåbär, exotiska bär som goji- och acaibär samt frukter och rotfrukter som papaya, guava och lila morot. Dessutom innehåller Daily Reds fem olika matsmältningsenzymer amylas, proteas, laktas, lipas och cellulas vars uppgift är att bryta ned stora proteinkomplex till mindre absorberbara beståndsdelar. Passar utmärkt för vegetarianer och veganer. Daily Reds ger dig nyttigheter från växtriket på ett smidigt och välsmakande sätt med frisk och fruktig smak.

19,90 €

GREEN LINE DRY

Fairings Green Line DRY V2 består av Opuntiakaktus (Opuntia ficus-indica), maskrosextrakt samt mjölonextrakt och är en vidareutveckling av populära Dry. Opuntiakaktus är ett lösligt fruktpulver extraherat från kaktusen Opuntia Ficus Indica (Cactaceaefamiljen). Kaktusen har enligt tradition konsumerats i stora delar av medelhavsområdet och i Mexico tack vare dess näringsmässiga fördelar. Opuntiakaktus med dess hälsofrämjande egenskaper har fått alltmer fotfäste i den växande hälsosektorn inom såväl livsmedel som kosttillskott varför ingrediensen nu även ingår i Fairings Green Line. Fibrer ökar matens viskositet som i sin tur leder till långsammare eller fördröjd glukosabsorption. På sikt kan det leda till sänkta glukoskoncentrationer i blodet. Forskning visar även att en del av de fenoler och flavonoider som återfinns i plantans olja bland annat har vätskedrivande egenskaper samt anti-oxidativa och anti-inflammatoriska aktiviteter. Utöver sistnämnda egenskaper har forskare även undersökt dess förmodade kolesterolsänkande egenskaper, samt kaktusens förmåga att påverka blodfettsbalansen. Maskrosextrakt kan ha flertalet positiva egenskaper; bland annat kan det påverka vätskeutsöndringen, positivt påverka matsmältningen och det är även populärt vid detoxkurer. Mjölonextrakt har förutom vätskedrivande egenskaper även positiva effekter för blodsocker och njurar. Dessutom har mjölon antioxidativa egenskaper! DRY V2 framställs ur naturligt förekommande råvaror, är 100 procent vegetabilisk/ vegansk, fri från tillsatser och fri från GMO. Produkten är framtagen i syfte att användas som ett dagligt kosttillskott, säkert att konsumera inom rekommenderade doser.

24,90 €

DAILY GREENS

Fairing Daily Greens är ett näringsrikt, kalorisnålt kosttillskott i vår nya "gröna" serie. Daily Greens är ett kosttillskott som innehåller en antioxidant bärformula extraherat från gojibär, acaibär, grönt te samt kakao. Daily innehåller även en noga utvald superblandning av naturliga råvaror bestående av gröna grönsaker och blad, gräs och alger. Utöver frukt, grönsaker och bär ger Daily dig ett dagligt underhåll av metylsulfonylmetan (MSM), Kondroitin, nyponextrakt och extrakt från växten Cissus Quadrangularis . MSM, kondroitin, nyponextrakt ( Rosa Canina ) och extrakt av vinväxten C. Quadrangularis är samtliga ämnen som bidrar till god brosk- och ledfunktion samt skydd mot ledgångsinflammation. Inulin är ett kostfiber som återfinns i en del plantor (rot och växt) samt örter. Inulin bidrar till god matsmältning, men man bör undvika ett intag >40g/dag då mängden kan leda till olika typer av magbesvär. Daily Greens har genomgått en skonsam produktionsprocess för att i största möjliga mån bevara de nyttiga näringsämnen och enzymer från råvarorna. Daily Greens ger dig nyttigheter från växtriket på ett smidigt och välsmakande sätt. Blanda i din smoothie eller häll direkt i din frukostgröt. Passar utmärkt för vegetarianer och veganer.

19,90 €

WHEY HYDRO

Rapid Protein Formula Fairings WHEY HYDRO Rapid Protein Formula är ett hydrolyserat proteinpulver med frisk smak av persika och citrus. WHEY HYDRO är ett kallvattenlösligt mjölkpulver som innehåller hydrolyserat vassleproteinisolat där proteinet har brutits ner till kortare aminosyrakedjor bestående av peptider och aminosyror. Denna förädlingsprocess kallas hydrolysering (eller förspjälkning) och är i princip samma naturliga process som sker i kroppen när protein intas via kosten. Ett hydrolysat som i WHEY HYDRO innehållande förspjälkade proteiner kan därför tas upp extremt snabbt direkt i tunntarmen och brukar därför också refereras till som ett snabbare protein jämfört med ett vanligt proteintillskott. Fördelen med ett snabbare upptag är att ett hydrolyserat vassleproteinisolat är skonsamt mot både mage och tarm. Dessutom innehåller ett hydrolysat mindre mängd kolhydrat och fett och passar därför utmärkt att använda vid koster/dieter där man vill ha full koll på sitt energiintag. WHEY HYDRO innehåller hela 85 procent proteiner varav 21,5 procent BCAA och 43,5 procent EAA, endast 0,4 procent fett och 0,9 procent kolhydrater. Dessutom innehåller ett mjölkpulver innehållande ett hydrolysat generellt sett lägre mängd laktos, detta på grund av förädlingen (hydrolyseringen). Med endast 0,3 procent laktos klassas WHEY HYDRO som en låglaktosprodukt.

39,90 €

VEGAN PROTEIN

Havre, Hampa, Ris & Ärtprotein Vegan Protein Pro är ett proteintillskott som baseras på högvärdiga vegetariska proteinkällor. Innehåller sötningsmedel. Fairings Vegan Protein Pro består av en noga sammansatt proteinblandning av flertalet högvärdiga proteinkällor i perfekt kombination, närmare bestämt havreprotein, risprotein, hampaprotein och ärtprotein. Havreprotein innehåller essentiella aminosyror, antioxidanter och har ett mycket lågt innehåll av gluten Risprotein har högt proteininnehåll, innehåller alla essentiella aminosyror och är väldigt lättupptagligt för kroppen Hampaprotein har en mycket god aminosyreuppsättning och är rik på vitaminer, mineraler och Omega-3 Ärtprotein har ett högt biologiskt värde och hög proteinhalt Vegan Protein Pro är fritt från laktos, kolesterol och aspartam!

17,90 €

SLOOW PROTEIN

Slow Release/ Broad Peak Formula Sloow Protein New edition är en förbättring av den klassiska Fairingprodukten Sloow Protein. Sloow Protein är ett kaseinprotein som ger ett långsamt upptag och lång mättnadskänsla. Det finns i flera fantastiskt goda smaker och blandas lätt utan klumpar. Sloow Protein är ett proteinpulver som består av kasein (mjölkproteinkoncentrat) med en fullvärdig aminosyraprofil och ett högt innehåll av grenade aminosyror (BCAA). Kasein har ett långsamt upptag i kroppen vilket håller aminosyrekoncentrationen på en jämn och hög nivå under många timmar. Denna blandning är därför idealisk som mellanmål och kvällsprotein för att förhindra muskelnedbrytning under nattfastan. Sloow Protein har en mycket låg halt av fett och kolhydrater lämpar sig utmärkt som ett nattprotein och mellanmålsprotein.

27,90 €

PURE WHEY

100% Pure Whey Protein Fairing Pure Whey innehåller 100 procent koncentrat av vassleprotein, är fritt från protein spiking och ger tre goda smakupplevelser från choklad, jordgubb och vanilj. Vassleprotein bestående av essentiella aminosyror är ett protein som gynnar musklernas normala funktion och kan enligt studier bidra till att minska utmattning i muskler samt underhålla reparation av muskelceller efter intensiv styrketräning. Vassleprotein som intas efter träning kan dessutom bidra till en förbättrad uthållighet. Fairing Pure Whey är ett vassleprotein-koncentrat av högsta kvalitet. Produkten är framtagen enligt dagens moderna tillverkningsprocesser som banar väg för genuina smaker och oslagbar löslighet. Lösligheten gör att proteinet tas upp mycket snabbt av kroppen vilket i sin tur påskyndar återhämtning och muskeluppbyggnad efter fysisk ansträngning.

19,90 €

L-GLUTAMIN

Rebuild & Recover 100% L-glutamin. Av alla aminosyror så är glutamin den som förekommer i rikligast mängd i kroppen och utgör ca 1/3 av vår fria aminosyrapool. Glutamin har även en mycket hög omsättningsgrad, framförallt vid perioder av hård träning, sjukdom eller näringsbrist (t.ex. under diet). Brist på glutamin riskerar att försätta kroppen i ett katabolt tillstånd och sänkta glutaminnivåer är ett av de tydligaste tecknen på överträning. Tränar du riktigt hårt och ofta kan det vara lämpligt med ett extra intag av 10-20 g glutamin/dag. Passar utmärkt för vegetarianer och veganer.

39,90 €

HIGH PROTEIN PUDDING

Krämig och delikat proteinpudding ! Fairings High Protein Pudding har med sina fylliga, naturliga smaker och högkvalitativa proteinsammansättning tagit mellanmålet till en helt ny nivå! Puddingmixen består av 74% helmjölksprotein som ger kroppen en jämn tillförsel av essentiella aminosyror. Det gör att puddingen passar perfekt för atleter, idrottare och andra individer med stort proteinbehov. Den fungerar utmärkt som ett alternativ till exempelvis proteinbars. Puddingens höga proteininnehåll mättar under lång tid, därför lämpar den sig väl för den som vill gå ner i vikt, är på diet eller helt enkelt är sugen på något enastående gott till mellanmål eller dessert. - Underbar, fyllig chokladsmak - 74% högkvalitativt protein - Enkel att tillaga Tillåt dig själv att njuta av den ultimata proteinpuddingen!

19,90 €