ÅLANDS KOSTTILLSKOTT MED FOKUS PÅ HÄLSA OCH TRÄNING PÅ ÅLAND 

Med en livstids erfarenhet av träning på elitnivå blandat med stort engagemang vill vi bygga upp en butik för Kosttillskott och Hälsokost på Åland.  Därför har vi noga valt produkter med kvalitet från Sverige.

Om du handlar hos oss:

* Stödjer du det Åländska föreningslivet.

* Kommer du kunna ta din träning till nästa nivå.

* Slipper du intullningar, dubbelmoms, dyr frakt, väntetid.


Handla lokalt - Kvalitetsprodukter - Snabba leveranser - Service !


 

CLEAR VEGAN PROTEIN

Clear Vegan Protein är en klar dryck med en fantastiskt god smak som innehåller 18 vegansäkra aminosyror (82% protein) - ett utmärkt komplement till en proteinfattig kost!

29,90 €

NATURAL COLLAGEN

Natural Collagen   Ett komplement till kroppens egen kollagenproduktion. Kollagen är essentiellt för uppbyggnad av hår, hud, naglar, ben och brosk. 100% hydrolyserat kollagen Bidrar till uppbyggnad av brosk & bindväv Stärker hår, hud & naglar

15,90 €

NITRAT

Nitrat är ett av de näringsämnen som under de senaste årens forskning visat sig ha den starkaste prestationshöjande effekten för konditions- och uthållighetsidrott.

22,90 €

CREAMY RICE

Ett perfekt alternativ till frukost, mellanmål eller energi till träningspasset Creamy Rice är en lättlagad, glutenfri & välsmakande risgröt! En portion på 50g innehåller 40g kolhydrater varav enbart 1,15g sockerarter och 1,35g fett. Creamy Rice innehåller inga animaliska ingredienser och lämpar sig för veganer. · Lättlagad & välsmakande · Endast 1,35 g fett · Vegansäker

22,90 €

HIGH PROTEIN RICE PUDDING

En "Risifrutti" utan socker! High Protein Rice Pudding är en proteinberikad rispudding med en krämig konsistens & smak av vanilj. Avnjut till frukost eller som mellanmål under dagen! 25g protein per servering Krämig konsistens Låglaktos

28,90 €

TOPFUEL RECOVERY

Omedelbart efter träning, eller som ett komplett mellanmål.  Återhämtningsdryck i toppklass! Kolhydrater och proteiner i en välbalanserad mix. Vitaminer, mineraler och matsmältningsenzymer.

39,90 €

FUEL

Fairing Fuel är en energirik sportdryck rik på BCAA. Fuel innehåller en effektiv blandning av aminosyror, kolhydrater samt 4 viktiga mineraler och är framtagen i syfte att förse dig med snabb energi och förbättra din prestation och återhämtning vid hård fysisk ansträngning oavsett om det gäller ett tufft träningspass eller en viktig tävling. Fuel är fri från gluten. Ökad prestationsförmåga Ökad återhämtning BCAA Snabba kolhydrater

28,90 €

ENERGY

Fairing Energy är en kolhydratdryck som består av komplexa glukospolymerer och är framtagen i syfte att påskynda återhämtningen efter hård och intensiv träning eller tävling. Snabb energi Komplexa glukospolymerer Glutenfri Naturliga råvaror

22,90 €

ENERGYGEL

Snabb energi när du behöver det Anticramp: en bra balans av mineraler och salter. CarboMatrix: 40 g kolhydratblandning för optimalt upptag.

4,90 €

FREE FLOW

Fairing Free Flow formula innehåller beprövade ämnen såsom kreatin, beta-alanin, rödbetsjuice samt magnesium som verkar synergiskt mot bildandet av mjölksyra samt bidrar till musklernas normala funktion. Mjölksyrahämmande Prestationshöjande Ökad uthållighet

34,90 €

Gourmé Bar

Fairings GourméBar med smak av kokos och kola - nästan oemotståndlig, om du frågar oss! Fairings Gourmé Bar innehåller hela 30% protein samt är rik på kostfiber i form av inulin. Gourmé Bar har dessutom två härliga lager av smält choklad på utsidan. Inuti baren finner du kokos och kolasmaken. Så gott! Vi hoppas att Gourmé Bar fantastiska smakkombination av kokos och kola kommer ge även dig en lika "god" glädje under träning eller som ett extra lyxigt mellanmål i vardagen.  

2,50 €

BEETSPEED

Rödbetspulver (naturligt rikt på nitrat) samt extra tillsatt nitrat i kapselform. Enkel att tillföra. Nitrat påverkar syreupptagningsförmåga vilket är bra vid uthållighetsidrotter samt påverkar blodtrycket.

28,90 €

MUCOSA

Bidrar till normal matsmältning och mag tarmfunktion. Matsmältningsenzym och örter - för att få magen på humör! En storsäljare under 20 års tid.

34,90 €

Colon Detox - Diet program - 3 dagars

Det är känt i århundraden, och läkare säger "god hälsa börjar i tjocktarmen". Föroreningar i tarmsystemet orsakar absorption av otillräcklig, felaktig eller förorenat material, vilket resulterar i olika konsekvenser. Många människor försöker se till att deras tarmsystem fungerar bättre. Det är inte förvånande, termen "avgiftning" är mycket populärt nuförtiden. Colon Detox är unik i världen. Detta är på grund av den viktigaste ingrediensen: den jästa fibrern från Palmoljeträd. Jäsning av dessa fibrer är en mycket svår process, men nödvändig för en framgångsrik produkt.

164,50 €

TRANBÄR

Hög halt av antioxidanter samt vitamin C .   I kapselform som kan delas om man hellre vill strö det över maten. Fantastisk källa till naturliga antidoxianter.

20,90 €

COMPLETE VITAMIN & MINERAL

Complete Vitamin & Mineral är ett vitamin- och mineraltillskott med en unik sammansättning av vitaminer, mineraler och flera andra verksamma ämnen. Dagens aktiva och stressade människor har ibland svårt att äta en tillräckligt varierad kost för att tillgodose kroppens behov av vitaminer och mineraler. Även en liten brist på en vitamin eller mineral kan kraftigt sänka vår prestationsförmåga och försämra vår allmänhälsa. Värt att tänka på är att stress och dieter kan öka behovet av vitaminer och mineraler. Complete Vitamin & Mineral är speciellt framtagen för dig som kräver det lilla "extra" av ett multivitamintillskott. Dels innehåller Complete viktiga vitaminer och mineraler men även bioflavonoider från citron som förbättrar upptaget av C-vitamin samt kolin och PABA. Perfekt för dig som har svårt att få i dig tillräckligt med vitaminer och mineraler via kosten eller har ett ökat behov på grund av stress, sjukdom, diet eller hård träning.

22,90 €

ZMA

ZMA är ett vitamin-/mineraltillskott innehållande magnesium, zink och vitamin B6 i lättupptaglig form. Dessa näringsämnen lämpar sig särskilt för tränande individer då de i kombination bidrar till att minska trötthet och utmattning samt till normal proteinsyntes, omsättning av makronäringsämnen och till immunsystemets normala funktion.

13,90 €

ZINK

Fair ing Zink är ett mineraltillskott innehållande 30 mg aktivt zink per kapsel i lättupptaglig form. Zink bidrar till normal omsättning av fettsyror och kolhydrater samt till normal proteinsyntes och kognitiv funktion. Zink bidrar även till att skydda cellerna mot oxidativ stress och till immunsystemets normala funktion.

13,90 €

WHEY & OATS

Whey & Oats är en energität viktökningsprodukt i linje med föregångaren Gainer+, designad för dig som vill optimera muskelutveckling och återhämtning. Kolhydratkällan är havre, rik på beta-glukaner. Proteinkällan är fullvärdigt instantiserat vassleprotein. Vi är glada att presentera en helt ny viktökningsprodukt gjord på hög råvarukvalitet och produktion. Mer specifikt är kolhydratkällan havre, en ingrediens som är framtagen i enlighet med Skal certifieringsorgan. Läs vidare om Skal-certifierings organ på deras hemsida. Nyheten med Whey & Oats är att kolhydraten maltodextrin har ersatts med havre, en källa till kostfibertypen Beta-glukaner . Beta-glukaner är lösliga i vatten och gelbildande i tarmen vilket kan bidra till en förlängd mättnadskänsla efter måltid. Genom att bilda gel påverkar Beta-glukaner även absorptionen av kolhydrater och kolesterol. Beta-glukaner hjälper till att sänka LDL-kolesterolet (det dåliga kolesterolet) och skapa en balans mellan LDL och HDL-kolesterolet (det goda kolesterolet). Beta-glukanerna bidrar därför till att bibehålla normala nivåer av totala blodkolesterol i kroppen (högt blodkolesterol av LDL är en riskfaktor vid utveckling av hjärt- och kärlsjukdomar). Vid intag av minst 1 g Beta-glukaner per dag kan dessa positiva effekter uppnås. Whey & Oats innehåller 2,4 g Beta-glukaner per portion och hamnar därför inom nämnda portionsmarginaler. Beta-glukaner kan även bidra till att minska blodsockerhöjningen efter måltid men för det krävs ett intag av 4 g Beta-glukaner från havre som en del av måltid, vilket för Whey & Oats skulle innebära en dryg portionsstorlek. Utöver ovan nämnda effekter är kostfiber även ett nödvändigt substrat för magens bakterieflora. Ju mer substrat de goda bakterierna får, desto mer gynnas deras tillväxt. Denna tillväxt påverkar såväl lokal som perifer metabolism. Instantiserat vassleproteinisolatet är behandlat med en speciell metod som det gör det extremt lättupplöst i den vätska du väljer att blanda i. Det innebär mindre risk för klumpbildning vid beredning. Avnjut snabbt och enkelt! Framförallt ger det fullvärdiga vassleproteinet dig extra tillskott av viktiga aminosyror som hjälper till att stimulera muskelutveckling och motverka muskelnedbrytning. Whey & Oats lämpar sig väldigt bra som en återhämtningsprodukt efter träning, men passar även bra för dig som vill fylla på ditt energilager innan och mellan träning.

49,90 €

VITAMIN D

Fairings Vitamin D är ett högkoncentrerat vitamintillskott med 50 µg aktivt vitamin D3 per kapsel. D-vitamin bidrar till normal funktion hos immunsystemet och musklerna samt till att upprätthålla normal benstomme och kalciumnivå i blodet.

10,90 €