INTRAVOLUTION

"INTRA-WORKOUT" formula Fairing IntraVolution är ett kosttillskott avsett att användas under dina träningspass!

39,90 €

Vitamin B6

Vitamin B6 kallas också Pyridoxin och är en vitamin som är viktig för kroppens omsättning av energi och protein. Den har också en viktig roll i vårt nervsystem och immunförsvar.

9,90 €

Vitamin B5

Vitamin B5 eller pantotensyra som det också heter är ett kosttillskott som används för hud, hår och naglar.

25,50 €

Vitamin B12

Vitamin B12 är det B-vitamin som är vanligast att människor har brist på. Utmaningen är att vitamin B12 enbart finns i animaliska livsmedel, vilket gör att du som äter helt veganskt måste tillföra B12 i form av berikade produkter eller kosttillskott.

8,90 €

Curcumin+

Fairing Green Line Curcumin+ innehåller gurkmeja, kurkuminextrakt, ingefära, piperin och ger dig dessutom D-vitamin.

19,90 €

CLEAR VEGAN PROTEIN

Clear Vegan Protein är en klar dryck med en fantastiskt god smak som innehåller 18 vegansäkra aminosyror (82% protein) - ett utmärkt komplement till en proteinfattig kost!

39,90 €

NATURAL COLLAGEN

Natural Collagen   Ett komplement till kroppens egen kollagenproduktion. Kollagen är essentiellt för uppbyggnad av hår, hud, naglar, ben och brosk. 100% hydrolyserat kollagen Bidrar till uppbyggnad av brosk & bindväv Stärker hår, hud & naglar

19,90 €

NITRAT

Nitrat är ett av de näringsämnen som under de senaste årens forskning visat sig ha den starkaste prestationshöjande effekten för konditions- och uthållighetsidrott.

22,90 €

CREAMY RICE

Ett perfekt alternativ till frukost, mellanmål eller energi till träningspasset Creamy Rice är en lättlagad, glutenfri & välsmakande risgröt! En portion på 50g innehåller 40g kolhydrater varav enbart 1,15g sockerarter och 1,35g fett. Creamy Rice innehåller inga animaliska ingredienser och lämpar sig för veganer. · Lättlagad & välsmakande · Endast 1,35 g fett · Vegansäker

22,90 €

HIGH PROTEIN RICE PUDDING

En "Risifrutti" utan socker! High Protein Rice Pudding är en proteinberikad rispudding med en krämig konsistens & smak av vanilj. Avnjut till frukost eller som mellanmål under dagen! 25g protein per servering Krämig konsistens Låglaktos

28,90 €

FUEL

Fairing Fuel är en energirik sportdryck rik på BCAA. Fuel innehåller en effektiv blandning av aminosyror, kolhydrater samt 4 viktiga mineraler och är framtagen i syfte att förse dig med snabb energi och förbättra din prestation och återhämtning vid hård fysisk ansträngning oavsett om det gäller ett tufft träningspass eller en viktig tävling. Fuel är fri från gluten. Ökad prestationsförmåga Ökad återhämtning BCAA Snabba kolhydrater

28,90 €

ENERGY

Fairing Energy är en kolhydratdryck som består av komplexa glukospolymerer och är framtagen i syfte att påskynda återhämtningen efter hård och intensiv träning eller tävling. Snabb energi Komplexa glukospolymerer Glutenfri Naturliga råvaror

22,90 €

FREE FLOW

Fairing Free Flow formula innehåller beprövade ämnen såsom kreatin, beta-alanin, rödbetsjuice samt magnesium som verkar synergiskt mot bildandet av mjölksyra samt bidrar till musklernas normala funktion. Mjölksyrahämmande Prestationshöjande Ökad uthållighet

34,90 €

Gourmé Bar

Fairings GourméBar med smak av kokos och kola - nästan oemotståndlig, om du frågar oss! Fairings Gourmé Bar innehåller hela 30% protein samt är rik på kostfiber i form av inulin. Gourmé Bar har dessutom två härliga lager av smält choklad på utsidan. Inuti baren finner du kokos och kolasmaken. Så gott! Vi hoppas att Gourmé Bar fantastiska smakkombination av kokos och kola kommer ge även dig en lika "god" glädje under träning eller som ett extra lyxigt mellanmål i vardagen.  

2,50 €

BEETSPEED

Rödbetspulver (naturligt rikt på nitrat) samt extra tillsatt nitrat i kapselform. Enkel att tillföra. Nitrat påverkar syreupptagningsförmåga vilket är bra vid uthållighetsidrotter samt påverkar blodtrycket.

28,90 €

MUCOSA

Bidrar till normal matsmältning och mag tarmfunktion. Matsmältningsenzym och örter - för att få magen på humör! En storsäljare under 20 års tid.

34,90 €

TRANBÄR

Hög halt av antioxidanter samt vitamin C .   I kapselform som kan delas om man hellre vill strö det över maten. Fantastisk källa till naturliga antidoxianter.

20,90 €

COMPLETE VITAMIN & MINERAL

Complete Vitamin & Mineral är ett vitamin- och mineraltillskott med en unik sammansättning av vitaminer, mineraler och flera andra verksamma ämnen. Dagens aktiva och stressade människor har ibland svårt att äta en tillräckligt varierad kost för att tillgodose kroppens behov av vitaminer och mineraler. Även en liten brist på en vitamin eller mineral kan kraftigt sänka vår prestationsförmåga och försämra vår allmänhälsa. Värt att tänka på är att stress och dieter kan öka behovet av vitaminer och mineraler. Complete Vitamin & Mineral är speciellt framtagen för dig som kräver det lilla "extra" av ett multivitamintillskott. Dels innehåller Complete viktiga vitaminer och mineraler men även bioflavonoider från citron som förbättrar upptaget av C-vitamin samt kolin och PABA. Perfekt för dig som har svårt att få i dig tillräckligt med vitaminer och mineraler via kosten eller har ett ökat behov på grund av stress, sjukdom, diet eller hård träning.

22,90 €