Curcumin+

Nyhet

Fairing Green Line Curcumin+ innehåller gurkmeja, kurkuminextrakt, ingefära, piperin och ger dig dessutom D-vitamin.

19,90 €

Kurkumin är den viktigaste beståndsdelen i gurkmeja och används som kosttillskott för sin antiinflammatoriska och antioxidativa effekt.

Gurkmeja används traditionellt för att förbättra huden, minska matsmältningsproblem och inflammationer och mot mensbesvär. Många av dessa egenskaper nämns också bland ingefärans hälsofrämjande egenskaper. Att gurkmeja och ingefära används på liknande sätt är inte så konstigt då växterna är närbesläktade och ingår i samma växtfamilj.

Piperin är svartpepparextrakt vilket gör det kan vara svårt att få i sig några större mängder via den vanliga kosten eftersom mycket peppar påverkar hela måltidens smak. Att vi valt att ha piperin och gurkmeja i en och samma produkt är ingen slump då en av egenskaperna som gör att piperin används som kosttillskott är just att det gynnar upptaget av kurkumin i gurkmeja.

Vitamin D är troligtvis den vitamin som flest svenskar lider brist av. Vilket inte är så konstigt då D-vitamin bland annat bildas i huden när den utsätts för solljus vilket är en bristvara i Sverige en stor del av året och huden dessutom täcks av mycket kläder under den perioden.

Fairing Green Line Curcumin+ är vegansk och givetvis fri från GMO.