Måltidsersättning fungerar! Läs mer!

10.07.2019

Måltidsersättning


Måltidsersättning i form av smoothies, soppor, gröt och bars har blivit alltmer populära dom senaste åren och utbudet växer. Idag finns måltidsersättningar av alla de slag. Om man vill gå ner i vikt, ha som mellanmål eller komplettera vanliga kosten för att bygga muskler. Det finns otroligt många bra produkter att välja mellan.

Vill du gå ner i vikt är det som sagt viktigt att hålla reda på om du ligger på plus eller minus i ditt kaloriintag. Då är måltidsersättning ett mycket enkelt, smidigt och effektivt sätt. VLCD (Very Low Calorie Diet) och LCD (Low Calorie Diet) är beteckningar du ska leta efter om du vill ha måltidsersättning som kan ersätta alla dina måltider under en begränsad tid. Dessa måltider innehåller tillräckligt mycket energi, vitaminer och mineraler för att göra jobbet! Man bör variera sig med vanlig kost efter en kur. Inte bara för den goda smakens skull, utan även för att se till att kroppen får i sig alla näringsämnen den behöver.

Många som försöker gå ner i vikt drar ner på kostintaget och kan lätt bli trötta och hängiga. Vilket i sin tur leder till att man lättare ger upp. Det är här måltidsersättning är så bra! Det ger dig en mer balanserad kost och utan onödiga kalorier!


Måltidsersättning för att bygga muskler

Mina personliga favoriter är proteinrika ersättningar. Dom är fulla med protein och ett lågt kaloriinnehåll men ändå med en hel del vitaminer, mineraler och fibrer som är mättande. Dessa måltidsersättningar är perfekta som mellanmål men också för den som tränar mycket och vill få i sig mer protein och mindre kalorier.

Vill man bygga muskler så kan måltidsersättning av rätt slag fungera som ett bra mellanmål eller extra tillskott. Däremot rekommenderar vi gainers för alla muskelbyggare. 

Hitta rätt måltidsersättning/kosttillskott för dig och kör hårt!

Det kommer recensioner i bloggen framöver där vi fördjupar oss i olika måltidsersättningar.


"Don't Sit Get Fit!"