ALC

Acetyl-L-karnitin

Deltar i kroppens fettförbränning genom att hjälpa till med omvandling av fett till energi som dina muskler kan använda.

Ämnet L-karnitin är nödvändigt för energiproduktionen då molekylerna har i uppgift att transportera fettsyror sista biten in i mitokondrien där de omvandlas till energi. Karnitin finns naturligt, främst i kött, dock är upptaget av karnitin från kosten mycket dåligt. Genom att binda ättiksyra till karnitin får man acetyl-L-karnitin som kroppen lättare absorberar.

Det går utmärkt att kombinera ALC med andra kosttillskott som vitaminer, antioxidanter och fettförbrännare. Bra effekt får man tillsammans med liponsyra som är en stark antioxidant och kompletterar ALC:s effekt. För uthållighetsidrott rekommenderas kombinationen ALC och Fairing Metcon.

Innehåll per kapsel: 500mg4 kapslar: 2000 mg

Välj en variant:

33,90 €

Produktdetaljer


NETTOVIKT
90 kapslar

DOSERING
1-4 kapslar fördelade under dagen. Intages lämpligast på tom mage.

INGREDIENSER
Acetyl-L-karnitin, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), smörjmedel (magnesiumstearat), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), kapselhölje (bovint gelatin), färgämne (karmosin, titandioxid, järnoxid).

FÖRVARING
Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.

KOSTTILLSKOTT
Rekommenderad dagsdos ska ej överskridas. Bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för barn.