BEETSPEED

Tillfälligt slut
  • Rödbetspulver (naturligt rikt på nitrat) samt extra tillsatt nitrat i kapselform.
  • Enkel att tillföra.
  • Nitrat påverkar syreupptagningsförmåga vilket är bra vid uthållighetsidrotter samt påverkar blodtrycket.

28,90 €


BESKRIVNING


VAD ÄR BEETSPEED OCH VARFÖR SKALL DU ANVÄNDA DET?

BeetSpeed består av en helt unik formula av rödbetspulver (naturligt rikt på nitrat) samt extra tillsatt nitrat i kapselform. Nitrat omvandlas i kroppen till nitrit vilket påverkar kroppens syreupptagningsförmåga positivt.Nitrat används världen över av idrottare, både motionär och elit. Nitrat har även i forskning visat sig kunna sänka blodtrycket.


FRAMTAGEN TILLSAMMANS MED FORSKARE OCH ELITIDROTTARE

Inom uthållighetsidrotter såsom exempelvis cykling, löpning och skidåkning har man inför tävlingar ätit rödbetor eller druckit stora mängder rödbetsjuice. Man har rödbetsladdat! Man fick efterfrågad effekt men många upplevde det omständigt, söligt, fick ont i magen samt att det var dyrt. Vi fick många frågor om det inte fanns ett bättre sätt att göra detta på. Utifrån detta arbetade vi tillsammans med forskare inom området och enlighet med senaste forskningsresultaten arbetade vi fram Beetspeed. Vi testade sedan produkten tillsammans med elitidrottare. De använde den under träning samt uppladdning inför lopp. Detta var viktigt då vi är måna om att våra produkter inte enbart skall fungera i labbmiljö utan prestera i verkligheten. Idrottarna var supernöjda. Tävlingarna gick bättre och de upplevde att de presterade bättre samtidigt som de kände av trötthet mycket mindre.


BLODTRYCKSSÄNKANDE

Då forskning visat att nitrat kan sänka blodtrycket är det viktigt att regelbundet kontrollera blodtrycket om du har problem med lågt blodtryck och samtidigt intar nitratprodukter.


SÅ HÄR ANVÄNDER DU BEETSPEED

UPPLADDNING

1-4 kapslar per dag till måltid intas under 6-7 dagar före tävling. Om du står inför en period med tuffare träning, exempelvis ett träningsläger går det även bra att köra en kur då. En burk innehåller 60 kapslar vilket räcker till minst uppladdning inför minst två tävlingar/kurer. Kapslarna kan sväljas eller så kan man öppna dem och blanda i valfri vätska.


FÖR HÄLSAN

1-2 kapslar dagligen "Beetspeeden är en grym produkt! Jag tar två varje dag och sista veckan inför tävlingar så ökar jag dosen till 4-6 per dag. Så mycket smidigare än rödbetsjuice att ha med sig när man reser och dessutom så slipper man dricka juicen." Marcus Johansson, elitskidåkare


DAGLIG DOS 1 Kap 4 Kap Nitrat 150 mg 600 mg
INGREDIENSER: L-Argininnitrat, Rödbetspulver. Klumpförebyggandemedel (Magnesiumsalter av fettsyra). Fyllnadsmedel: (Mikrokristallin cellulosa). Kapselskal (Gelatin). 

REKOMMENDERAD DAGLIG DOS: 1-3 kapslar per dag till måltid. Uppladdning innan match eller tävling: 4 kapslar per dag i 6-7 dagar. 

FÖRPACKNING: 60 kapslar. Kapslarna är röda eller vita beroende på batch, innehållet är detsamma i alla kapslar. 

KOSTTILLSKOTT: Förvaras oåtkomligt för barn. Kostillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas.