ENERGYGEL

Tillfälligt slut
  • Snabb energi när du behöver det
  • Anticramp: en bra balans av mineraler och salter.
  • CarboMatrix: 40 g kolhydratblandning för optimalt upptag.
Välj en variant:

4,90 €BESKRIVNING


SNABB OCH GOD ENERGI

EnergyGel med smak av Hallonbreeze är en kolhydrat-elektrolytlösning som bidrar till att bibehålla uthållighetsprestationen under långvarig uthållighetsträning samt förbättrar vattenupptaget vid fysisk träning.


NÄR SKA JAG ANVÄNDA GELS

Att tömma kolhydratdepåerna i kroppen är en av de vanligaste anledningarna till trötthet. Förutom att se till att kolhydratdepåerna är fyllda är det allmän känt att extra kolhydrater innan och under en tuff prestation förbättrar tider och resultat. Energygel används med fördel före och under tävlingar men passar även utmärkt för tuffare träningspass. Energin ger en extra kick som får dig att prestera hårdare och ta dig längre än tidigare. Energy gel ger dig möjlighet att själv anpassa intag av energi under loppet utan att invänta vätske/energi kontroller. Används av elitidrottare vid löpning, skidåkning, cykling m fl idrotter. Perfekt när du vill ha ett snabbt energitillskott under ett träningspass, marathon eller vasaloppet.


FÖRPACKNING

Gelen levereras i portionsförpackningar som är smidig att ta med i väskan eller fickan, du slipper ha med skrymmande flaskor. Gelsen kan intas utan vatten men det är viktigt för kroppen att få i sig tillräckligt med vatten under hårda prestationer. En god smak av hallonbreeze gör den lätt att få i sig även under hård ansträngning. Tänk på miljön och håll vår natur ren genom att ta med dina tomma gelförpackningar med efter användning.


Näringsvärde            1 Gel/40 g           %DRI*
Energivärde          490 kJ/115kcal  
Fett                                  0g
-varav mättat                  0g
Kolhydrater                    29g
-varav sockerarter         12g
Protein                            0g
Salt                                 0.12g
Natrium                         47mg                 2%
Kalsium                          21mg                 2%
Klorid                             14mg               0.5%
Magnesium                    13mg                 3%
Kalium                            12mg               0.5%
Fosfor                            10 mg                 1%
*Dagligt Referensintag


INGREDIENSER: Skip®CarboMatrix: (Glukossirap, Maltodextrin, Fruktossirap), Vatten. Skip®Anticramp: (Kalciumlaktat, Monokaliumfosfat, Magnesium citrat, Natriumklorid, Trinatriumcitrat), Förtjockningsmedel: (Karboximetylcellulosa), Surhetsreglerande medel: (Citronsyra), Aromatiskt emulgeringsmedel med naturliga färger (Karmin).


Kosttillskott:
Förvara vid rumstemperatur, på en torr plats, utom räckhåll för barn.
Den rekommenderade dosen bör inte överskridas. Kosttillskottet bör inte användas som ersättning för en varierad kost. Det är viktigt att ha en varierad kost och en hälsosam livsstil. 

Varningar: Cola-flavored energigel innehåller koffein. Rekommenderas inte för barn, gravida eller ammande kvinnor.