JOINT FUSION

Tillfälligt slut utgått och blivit FLEX

Joint Fusion skyddar dina leder och ditt skelett från slitage vid hård fysisk träning.

MSM (metylsulfonylmetan) är en naturligt förekommande svavelförening. Svavel är ett livsviktigt ämne som ingår i bland annat leder, bindväv och brosk. Upprätthållande av svavelnivån har stor betydelse för vårt allmäntillstånd. MSM har i studier visat sig ha positiv inverkan på kollagenbildning, muskler och humör.

Cissus Quadrangularis är en medicinalväxt som i antika Ayurvedaskrifter beskrivits ha förmåga att hela benfrakturer och skadade leder. Cissus har i studier visat sig öka produktionen av proteinet osteopontin som har en viktig roll i bildande och upprätthållande av benvävnad och kan minska den ledvärk och inflammation som hårt fysiskt arbete kan orsaka. Cissus har snabbt blivit ett populärt tillskott i USA på grund av de tillväxtstimulerande och cellskyddande funktioner det uppvisat i studier.

Nyponpulver (Rosa Canina): Nypon är mest känt för sitt rika C-vitamininnehåll, men innehåller även de fettlösliga vitaminerna E och A, flavonoider, triterpener och nyttiga fettsyror. I studier har särskilt smärta i rygg och knän visat sig minska vid behandling med Rosa Canina genom förmågan att motverka ledgångsinflammation.

39,90 €

Produktdetaljer


NETTOVIKT
120 kapslar.

DOSERING
2 kapslar 2 gånger dagligen.

INGREDIENSER
MSM (metylsulfonylmetan) 250 mg, Cissus Quadrangularis P.E. standardiserat till 50% 3-ketosteron 200 mg, Rosa Canina (nyponextrakt) 100 mg.Övriga ingredienser: Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), smörjmedel (magnesiumstearat), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), kapselmaterial (bovint gelatin).

FÖRVARING
Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.

KOSTTILLSKOTT
Rekommenderad dagsdos ska ej överskridas. Bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för barn.