LEAN EXTREME

Extreme Meltdown Effect

Fairings nya, högkoncentrerade fettförbrännare Lean Extreme ger en intensiv boost av ämnesomsättningen samtidigt som den fungerar aptithämmande, fettfrisättande och kraftigt uppiggande. Specifikt designad för att ge en snabb och hållbar viktnedgång!

  • Stimulerar ämnesomsättningen - mer energi åtgår till basalmetabolismen
  • Aptithämmande - lättare att motstå hungerkänslor vilket ger ett lägre energiintag
  • Kraftigt uppiggande - ger ett intensivt fokus och högre spontanaktivitet
  • Högkoncentrerad - två kapslar fördelat under dagen ger en jämn och kraftfull effekt

Lean Extreme innehåller 8 välstuderade stimulanter, vitaminer, antioxidanter och örter, bland annat grönt kaffe-extrakt med polyfenoler, Coleus forskohlii, koffein och cayennefrukt. Kombinationen av de unika egenskaperna hos dessa ingredienser gör att Lean Extreme verkar synergistiskt på en bred front för att åstadkomma en negativ kaloribalans.

Lean Extreme har ett mycket snabbt upptag och dagsransonen är fördelad på två kapslar vilket medför att din förbränning håller sig på en stabil, hög nivå under hela dagen. En kapsel på morgonen maxar direkt din fettförbränning och gör dig pigg och alert. Nästa kapsel efter lunch upprätthåller effekten under resten av dagen utan att påverka din sömn negativt.

Med dess omfattande verkningsspektrum är Lean Extreme ett perfekt tillskott för den som vill har en säker och effektiv viktnedgång utan påfrestande hungerkänslor och matthet i kropp och hjärna.

39,90 €

Produktdetaljer


NETTOVIKT
120 kapslar

DOSERING
2 kapslar/dygn. Intas ej timmarna innan sänggående då Lean har en uppiggande verkan.

INGREDIENSER
Koffein, maskrosextrakt (Taraxacum officinale), Coleus forskohlii-extrakt (standardiserat till 10% forskolin), grönt kaffe-extrakt (standardiserat till 40% polyfenoler), olivbladsextrakt, cayennepepparextrakt (Capsicum frutescens 4:1), nikotinsyra, kaliumjodid, kapselhölje (bovint gelatin, färgämne karmosin och titandioxid)

ÖVRIGT
Innehåller koffein. Rekommenderas ej för barn och gravida (150 mg/kapsel, 300 mg/2 kaps).

FÖRVARING
Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.

KOSTTILLSKOTT
Rekommenderad dagsdos ska ej överskridas. Ska ej användas som alternativ till en varierad kost och hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn.