METCON-Uthållighet

Tillfälligt slut

Designed for maximum endurance

METCON är designad för sporter där mjölksyra kan vara en begränsande faktor. Kreatinet ökar den fysiska prestationen vid upprepad ansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning vid ett intag om minst 3 gram/dag.

Magnesium bidrar till bland annat normal muskel och nervfunktion, minskad muskeltrötthet och normal proteinsyntes.

- Patenterade ingredienser
- Förbättrad glukogeninlagring
- Stimulerad muskeluppbyggnad
- Fri från stimulanter
- VEGANSAFE

Precis som i den populära föregångaren KCG R2 utgör Kreatin och beta-alanin de två huvudingredienser och grunden i METCON. Studier påvisar att kre-alkalyn och beta-alanin tillsammans ökar muskelns buffertkapacitet och förmåga att ta hand om de sura vätejoner som frisätts vid hårt arbete under längre tid. I METCON använder vi den effektiva och patenterade formen av kreatin som heter Kre-Alkalyn®.

L-Glutamin har en mycket hög omsättningsgrad, framförallt vid perioder av hård träning, sjukdom eller näringsbrist.

Magnesium och L-tyrosin ökar kroppens energiomsättning, bidrar till bibehållen elektrolytbalans och ger dig en naturlig, bibehållen och uppiggande effekt.

HMB eller Beta-hydroxy-beta-metylbutyrat är en ketosyra som är en metabolit av aminosyran L-leucin vars främsta funktion är att förhindra muskelnedbrytning samt stimulera proteinsyntesen.
HMB verkar alltså för att minska muskelnedbrytning och direkt stimulera muskeluppbyggnad.

Välj en variant:

39,90 €

Produktdetaljer


VIKT
306 g

SMAKER
Orange

DOSERING
Blanda 1 skopa (17 g) med 2 - 3 dl vatten och drick 30minuter innan träning. Maxdosering 1 skopa/dag. Dosen bör ej överskridas.

FÖRVARING
Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.

INGREDIENSER
Kre-alkalyn, beta alanine, glutamine, l-tyrosine, magnesium citrate (16% magnesium), surhetsreglerandemedel, äppelsyra (E296)), färgämne (rödbetspulver, E101), aromer, HMB (Beta-hydroxy-beta-methylbutyric acid), sötningsmedel (aspartame (E951), acesulfam-K (E95), klumpförebyggande medel (E551))*Innehåller en källa till fenylalanin.Innehåller sötningsmedel. Rekommenderas ej för barn och gravida.

NÄRINGSINNEHÅLL/100 g
Energi: 228 kcalProtein: 56 gKolhydrater: 0 gFett: 0 g

BIVERKNINGAR
Beta-alanin kan ha en blodtryckssänkande effekt vid högt intag.

KOSTTILLSKOTT
Rekommenderad dagsdos ska ej överskridas. Bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för barn.