RAGE X2

Extreme X2 Power

Med nya Rage X2 sätter Fairing ny standard på PWO. Med forskning och fingertoppskänsla har den nya formulan komponerats för att du ska ha den absolut bästa förutsättningen att kunna prestera maximalt under varje pass!

RAGE X2 är en mycket kraftfull pre-workoutprodukt (PWO) och innehåller en väl sammansatt mix av ingredienser som tillsammans hjälper dig att prestera maximalt i både styrka och uthållighet.

Koffein är en stimulant och kan tillfälligt motverka trötthet och utmattning under ett träningspass.

Spenatextrakt ( Spinox) är rik på Nitrat. Nitrat blir nitrit när det kommer i kontakt med bakterierna i din mun. När din kropp arbetar kommer nitritet ut i blodet och musklerna och omvandlas till kväveoxid och det gör att du kan hushålla med syret som räcker 3-4 procent längre.Kväveoxid är en molekyl som kroppen själv bildar och har stora effekter på blodflöde, ämnesomsättning och muskelfunktion.Andra unika egenskaper kväveoxiden har är att den effektiviserar användningen av syre och får oss att orka mer genom att minska känslan av ansträngning.

Kreatin ökar den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning vid ett intag av minst 3 gram/ dag.

Magnesium bidrar bland annat till normal muskel- och nervfunktion, minskad trötthet och normal proteinsyntes.

Passar utmärkt för vegetarianer och veganer.

Innehåller sötningsmedel. Produkten innehåller en hög halt koffein (193mg/300mL) och rekommenderas inte till barn, gravida och ammande. Innehåller kreatin (3,4g/300mL)

Välj en variant:

39,90 €

Produktdetaljer


NETTOVIKT
400 g pulver (20 portioner)

SMAKER
Green AppleBlue Raspberry

DOSERING
Blanda 2 skopor (20g) i minst 3dl vatten innan träning. Produkten absorberas mycket snabbt och kan intas före passet eller under uppvärmningen. Överskrid ej 4 skopor (40g) per dag.

INGREDIENSER
Beta-Alanin, L-Arginin HCL, Kreatinmonohydrat, Inositol, Citrullin-dl-Malat, L-Tyrosin, Taurin, Acetyl-L-Karnitin, Tri-Kreatinmalat, Magnesiumcitrat, surhetsreglerande medel (Äppelsyra), antiklumpmedel (Trikalciumfosfat), aromer, Koffein, Spenatextrakt ( Spinox), färgämne Patentblått (Blue Raspberry), sötningsmedel (Aspartam*, acesulfam-K).*Innehåller en källa till fenylalanin

ÖVRIGT
Hög koffeinhalt. Rekommenderas ej för barn och gravida (193 mg/300mL).

Innehåller sötningsmedel

KOSTTILLSKOTT
Rekor sötningsmedel.mmenderad dagsdos ska ej överskridas. Bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för barn.

FÖRVARING
Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.